Hvor er vi på vej hen ?

Ukraine Når katen er ude.

img0161

Tænk at tingene kan komme så vidt at tossegode mennesker kan få lov til at true verdens freden. Taler her ikke om befolkningen i Ukraine, men om befolkning og politikkere i specielt Europa.
Hvordan kan det dog være vores skyld at en tidligere (måske tidligere???) atom magt Ukraine kommer til at stå over for den gamle arvefjende Rusland.
Det der er min  observation er at i takt med at krig er blevet noget de krigsliderlige amerikaner må klare, mens vi belejligt kan stå på siden og råbe ukvemsord og hæve vores overlegne moral. Er der lande rundt om i verden der har fået øjnene op for at det rent faktisk er ganske gratis invadere, lave masse mord osv. I Gamle dage da europa stadig var udstyret med en slags nosser hvor amerikanerne ikke var ledet af den største skuffelse et presidentskab nogen sinde har leveret. Ville Ruserne have tænkt sig noget mere om inden de gjorde klar til at eksekvere.
Det begyndte for alvor da Assad fuldstændigt straf frit fik lov til at slå 4-5000 af sine modstandere (primært kvinder og børn) ihjel med Masseødelæggelses våben. Den maskeradere der udspillede sig fra verdensamfundets side er den største skændsel der har udspillet sig i dette århundred. At true Assad med bank, mens alle de store nationer i Europa trak sig og helst så at vi sagde slemme fyr, og så ikke gøre det er nok det største sikkerhedspolitiske selvmål i meget lang tid.
Nogen vil så argumentere at vi jo afvæbner ham for kemiske våben….. Tror ikke der går en dag hvor ikke Assad skraldgriner over hvor latterligt og svagt et responce det er. Lad os bare være ærlige. De skulle have været færdige før nytår som jeg husker det. Sikker på vi har fået en masse af deres gamle skrammel, mens det nye ligger gemt et andet sted.

En ting er at vesten er totalt til grin og mere og mere er befolket af dekadente egoister med et selvpåtaget moralsk overlegent syn på hvordan virkeligheden er, men at amerikanerne har en president der nok er den svageste nogensinde samtidig er efter min mening temmelig farligt.

Det signal der bliver sendt er at anything goes.
Det som er problemet med at “USA ikke er verdens politimand”, “De kun slår for olie” ja selv danske soldater er “Krigsliderlige” er at det moralske overlegne synspunkt ikke deles af resten af verden. Assad griner og Putin tænker, hey, der er sku noget af en magt tomrum, monstro ikke jeg lige skulle udfylde det…..
Jeg er sikker på at verdens diktatorere og des lige vil være utrolig lydhøre for at vi laver os et fakkel optog mod krig.

Putin slipper afsted med det fordi han sidder på så meget af den gas der leveres til europa at man ikke vil gå i mod af frygt for at der bliver lukket for gasen. Det begyndte i Syrien, hvor Putin netop tog sin pik frem for at måle den med Obama, og lad os nu bare være ærlig  Obama tog den slet ikke frem.

Så tak til alle jer velmendende fjolser for at i er lykkedes med at sætte verdens freden totalt overstyr. Sikker på at i kan hygge jer med at se lit Paradise hote, mens den virkelige verden er under det mest offensive pres den har været under siden Cuba krisen. Lige bortset fra at der denne gang kun er en stormagt på banen, den anden (usa for de tungneme) beholder sin i bukserne.

Det er ikke endegyldigt forsent. USA har fortsat det stærkeste militær der nogen sinde har eksisteret, og selv den mest optimistiske fantast af en russisk general, ved godt at de ville få læsterlige tæsk hvis det om til en konfrontation. Problemt er den bubi/Disney world som befolkningerne i europa lever i. Håber fandme i snart vågner op og begynder at se verden som den er og erkender at ondskab findes og at det kun kan holdes nede med en hård hånd.

Gud fri mig vel vor er jeg ikke stolt at der hvor vi er nået til. Vores frihed stammer fra store mænd der udrettede store ting. Både på den egentlige slagmark men også i kuliserne og i det politiske spil. Det er i deres fodspor vi burde træde og ikke i Sidney Lee og Amalies.

Så lige en lille ekstra til tænkeren. Hvad nu hvis Ukraine ikke lægger sig fladt ned, og ikke har afleveret alle sine atom våben. Så er det jo godt at den fungerende president har cirka 14 dages erfaring. Hvis ikke så kan jeg kun sige held og lykke til det ukrainske folk, i har kæmpet for det, vi syntes det er fint det i har opnået, men i kommer desvære til at stå totalt alene, mens vi protestere lidt men ikke for meget, vi ville nødigt have at det der er rigtigt og det rette at gøre skulle komme til at true vores gas forsyning, og vi har jo lige haft en finans krise så vi har heller ikke råd til at risikere at miste ordre i Rusland.

Hvis der er nogen der er i tvivl så væmmes jeg ved den pacifistiske hippie happy holdning der efterhånden gennemsyre Danmark. I skulle skamme jer, i står på skuldrene af dem der er gået foran jer og pisser på den arv de har efterladt jer.

Slut på mit opråb!!!!!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvor er vi på vej hen ?