Forbuds Sve... Danmark

Under overfladen….

DSC_0315

Advarsel. Dette indlæg indeholder dele af skribentens politiske holdninger.

Har siddet og kigget lidt på Tv2 News i dag. De havde et indslag omkring Sas Larsen og lidt skænderi med Pernille Skipper omkring finans loven.
Det fik mig til at tænke.. (kan være en farlig ting at tænke, men nogen må jo gøre det.)
Hvor er Jette Gottlieb, Keld Albrechtsen blevet af ?
Syntes efterhånden kun det er fotomodeller der udtaler sig fra enhedslisten, Schmidt-Nielsen og Skipper. Meget sjældent man høre noget fra andre MF’ere og de gamle gæve kommunister.  Er det en del af en strategi  ? kunne man jo spørge om. Kan det virkelig være rigtigt at Liste Ø tænker i valg flæsk, eller i det her tilfælde TV-sild.

Kan heller ikke lade være med at tænke på hvordan de dygtigt holder sig til at sige noget man har svært ved at være uenig i. Er der en spindoktor inde over ?
Tænker her på som eksempel “to bad til de gamle om ugen” Jeg går i bad hverdag, så kun 2 gange om ugen, det manglede da bare, der er da også for galt.
Eller hvad med “Vi skal prioritere de ældre frem for at give de store ( Meget onde) firmaer skatte lettelser” Det er da endnu mere for galt, at de gamle skal lide på bekostning af MacDonald, Cocacola og Mærsk.
Kommunikationen holdes på simple slogans agtige sætninger som det er svært at være uenige i. De holder sig langt fra hvordan det skal betales, og gennemføres i den virkelige verden, kun at det er de multinationale (meget onde) firmaer der skal betale det.

SF havde fat i det samme før sidste valg, husker en Søvndal, der stod lige før valget på SF lands møde og sagde at det blev et kort lands møde uden de store diskussioner. Dem ville de vente med til efter valget.
Jeg oversatte det personligt til “Vi vil ikke snakke om politik nu, men vente til efter valget, ellers opdager folk hvad det er vi vil”

Har den samme oplevelse med Ø, At de vil omstyrte regeringen evt i en væbnet revolution, opløse forsvaret og politiet, gøre alle private firmaer stats ejede og indføre folkedomstole. Det siger de ikke noget om. Det er dårligt Spinnnnnnnnn.

Til enhedslisten kunne jeg godt tænke mig et spørge hvordan de havde tænkt sig at føre landet videre efter revolutionen. Som et diktatur ?
Jeg vil ikke opgive mine ejendele, eller rette mig efter en folke domstol og jeg vil ikke leve inde under jeres styreform. Skal jeg så i fængsel ? Til sibirien, eller mangle af bedre Lolland Falster ?
Folke domstolen, hvordan vil det være forskelligt fra gadens parlament ?
Hvorfor er den grundliggende holdning gemt bag ved symbol politik og hvis der bliver spurgt ind til holdningen bliver det fejet let af bordet ?

Kan det være fordi at Liste Ø er bange for at deres vælgere opdager hvad det egentligt er at det gamle DKP vil ?

Kan ikke lade være med at tænke på hvorfor at nogen kan være så arrogante at de mener at staten, er bedre til at forvalte mit liv, end jeg selv er. Hvorfor de skal bestemme hvad jeg tænker siger, for det bliver det næste, når jeg nu ikke vil indordne mig under Republikken Ø.

Hvis det nu en dag skulle lykkedes, og republikken udråbes, så må jeg hellere slette dette indlæg, for så vil jeg være at finde på den forkerte side af loven.
Ikke at det egentligt vil være så farligt, for uden efterretnings tjenster, politi osv. Så er der vel kun komiteen af folkedomstole man skal passe på, eller vil det gå som i alle andre kommunistiske lande med hemmeligt politi.

Så min opfordring til Ø, bekend kulør, fortæl hvad jeres visioner er, lad være med at fiske stemmer med søde dukke børn og overfladisk spin. Det er fordækt den måde der forgår på nu.
Prøv også at overvej hvor mange arbejdspladser der vil være uden firmaer, der har ansatte, der betaler skat som i så kan være med til at lege med.
Det eneste i har gjort som har fortjænt min respekt, er at stå fast på et princip til finanslovs forhandlingen, uanset konsekvens. Så kan man kende jer igen imod alting på tværs og urealistiske. Det klæder jer frem for de før om nævnte piger og spin.

Så siger jeg siger det lige igen. Hold jeg fra min frihed, eller jeg kommer efter jer med alt hvad jeg har.

Kæmp for alt hvad du har kært, dø om så det gælder, da er livet ej så svært. døden ikke heller.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forbuds Sve... Danmark