Camp Danevirke

Skandale, uretfærdigt og samfundsomvæltende.

DSCF1238

Så skete det.. Ballonen gik op. Det som alle havde frygtet blev til virkelighed. Troen på fremtiden kan være svær, og de sidste års globale nedtur kan vise sig at være en gåtur i pakken.

Taler her ikke om den atom aftale der er indgået mellem de 5+1 og Iran.
Taler her ikke om komunalvalget, med Pool exits, og mulige “glemte papirer”.
Der er heller ikke tale om brugen af masse ødelæggelses våben i Syrien.
Ej heller det lidt komiske COP19, og de dårlige resultater.

Nej…. Jeg taler om den kendsgerning at Alan Simonsen ikke længere er en del af verdensbegivenheden Vild med Dans, eller som de indviede er kommet til at kende det VMD. Kan på forsiden af EB og BT læse at der muligvis ikke har været rent mel i posen. SMS afstemningen var rigget til og TDC er en del af konspirationen. TV2 smed Alan ud før et endeligt resultat forelå. Har via mine blogs, fået en masse hemmelige kontakter i Danse verdenen, og kan som den første her afsløre nogle af de udtagelser der er kommet.
FFTD udtaler “vi har for start vidst at denne dag måske kom, hvor programmet ville gå fra at være et temmeligt kedeligt danse program, til at være et temmelig kedeligt danse program”, og citatet fortsætter “Alan, var på lige fod med de andre med til at gøre programmet absolut kedeligt”.
FFTD Foreningen For Talentløse Dansere.

FADTS udtaler “det er sku rat at kunne komme væk fra mad programmerne på de andre kanaler og tilbage til at fredag aften igen er fulstændig forudsigelig og kedelig”
FADTS Foreningen Af Danseglade TV Seere.

Tilbage til virkeligheden.

Syntes det er en smule komisk at se overskrifterne, når man tænker på hvordan de var i sidste uge. Der var det en skandale at Alan var med og et kæmpe selvmål af TV2. Nu er det så det modsatte. Syntes egentligt den største skandale er at et TV underholdnings program kan skabe overskrifter hen over alt det andet der sker i verden. Kan selvfølelig være fordi det ikke lige interessere mig, men det bliver fulgt op af X faktor, Robinson, paradise osv. Nyhederne kommer, hurtigere og hurtigere og bliver mere og mere overfladiske. Lader til at det eneste man går lidt dybere i er TV programmer og person sager.

Jeg mangler sådan set stadig at få af vide om jeg får min del af en milliard regning for solceller.
Vil også gerne vide om de exit pools DR viste var et udtryk for inkompetence, eller bestilt arbejde.
Kunne også være rart at vide om der var nogen der holdt Udviklings ministerens uvidende, til efter kommunal valget med vilje.

Men i stedet ved jeg nu at Alan nu dribler rundt på sin hjemmebane frem for udebanen hos VMD.

Vi har en udlændinge lov, der i følge udsagn er så kompliceret at der ikke er nogen der kan finde ud af den.
Arbejdsløsheden stiger.
Danmark er ikke kommet ud af finans krisen endnu.
katastrofer, og krig rundt om i verden.

Tror jeg efterlyser lidt substans, frem for overflade og ligegyldighed. Kunne være rart hvis folk stoppede lidt op og kiggede på det der skete omkring dem. Tog sig tid til at prøve at sætte sig ind i hvad der sker. Forsøgte at samle dem op der er tabt, eller sat tilbage. Prøvede at se ud over jeg’et og kiggede på dem der kunne bruge lidt hjælp (taler ikke her om dansere).

Har selv været sat lidt på pause, og det har givet mig tid til at tænke en del over tingene. Ting som tidligere virkede livsvigtige, er i dag pænt ligegyldige. Kan se at en masse folk omkring mig er fortsat med fuldfart og oplever jeg er blevet efterladt lidt i nødsporet til at skifte mit hjul selv. Tror det er mit ønske at  folk prøver at stoppe op og kigge på hvad der er vigtigt for dem. Vil her lige lidt arrogant skrive “ikke hvad de tror der er vigtigt, men hvad der egentligt er vigtigt”.

Har en oplevelse af at tingene ikke kan gå hurtigt nok og nyheder der tager mere end 1 minut at sætte sig ind i, glider i baggrunden. Mens nyheder  man ikke behøver at forholde sig til træder frem.

Så……. Giv dig tid.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Camp Danevirke