Intet nyt fra vest fronten

Er det mig der har for høje krav ?

DSC_0018

Tænke at nu er bunden nået. Konceptet dovne Robert har sneget sig ind i min virkelighed gennem diverse overskrifter. En ting er at talent løse “underholdnings” Programmer medtager en  luddoven asocial nasser af samfundet for yderligere at udstille “staklen”.
Men at han skal interivive “seriøse” ? politikere i avisen er forbi min fatte evne. Godt nok er det Ekstrabladet, men at en avis lægger spalte plads til og det at politikere stiller op er mig en gåde. Er fællesnævneren efterhånden nået et så lavt niveau eller er det artikler der skal ses som underholdning.

Kan ikke lade være med at være bekymret over den måde medier og personer efterhånden prostituere sig selv i reality stjerners hellige navn for at sælge flere aviser / Tv reklamer. Er de fejl oplyste eller er det os som forbrugere af medierne der ikke længere efterlyser substans men kun vil have et 1 minuts kik af at der trods alt er andre der er længere ude ?

Har gennem de sidste år været presset til at lære navnene på 3 reality personer at kende.

Amalie
Sidney
Robert

Presset er opstået gennem den masive dækning der har været i pressen, selv om jeg aktivt har forsøgt at vælge det fra kommer der et punkt at når du høre det samme navn igen og igen, tænker jeg at det er personer der kan noget. Snydt igen.

Så spørgsmålet er om det er mig der er for kedelig, ved godt at mange vil sig at de kun lige kigger, jeg kan bare ikke lade være med at tænke om det lille kig er med til at sætte dagsordnen for den underholdning og nu politik der er og føres.

Ved det ikke, men er lidt bekymret.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Intet nyt fra vest fronten