Folketingspolitikere

Der er gode dage og der er dårlige dage

DSC_0018Hvad har jeg oplevet idag som er værdigt til at spille andres tid ?

Har funderet en del over det med at have gode og dårlige dage. Har tænkt over hvad der skal til for at det er en god dag, og hvor lidt der skal til for at det bliver en dårlig dag.
Egentligt er det sjovt at vi i den grad lader andre mennesker definere hvordan vi har det. Personer der opføre sig mærkeligt, springer over i en kø, dytter i bilen og det lader vi så definere vores dag. Hvis nu man fra morgnen siger til sig selv at i dag er jeg sku overskuds agtig og det hele kan bare komme an, så skal der hos mig en del til at slå mig ud af kurs. Kan så ikke helt forklare hvorfor jeg så ikke lige gør det altid og blev mega hippi happy.
Har fået et ordentligt skud for boven i dag, som har været med til at dagen må defineres som en mega øv dag. Så det bliver ikke til så meget tinnitus undersøgelse, og fundering over livet, men mere et kig indad.
Kan blive ufattelig udfordret over at have så lidt styring over mit eget liv at udefra kommende påvirkninger for lov til at definere så meget.
Kommer til at tænke på hvad der gør en lykkelig, og på hvor lidt der skal til for at man er ulykkelig. Tænker man bliver ikke lykkelig hvis man køre hjem fra arbejde og der ikke er en der dytter og giver fingeren. Men hvis der er, så bliver lykken udfordret.
Sikker på at en psykolog kunne får meget ud af.

Tror jeg vil prøve at få definition lykkelig på plads, så må andre rende rundt med alt det der gør dem ulykkelig.
(Hvis bare det var så nemt)

Over skyerne skinner solen altid…… Hvad med om natten ?

Tror jeg mangler lidt substans.
Nå god dag til dem der får forvildet sig her ind forbi.
Prøv om du kan bruge citatet her til noget”der er andre der har det være”
Et af mine hade citater, hvis du har en byld i røven, så kan det godt være at der er andre der har det være, men derfor er det sku ikke sjovt alligevel.

Det er rart at være vigtig, men det er vigtigere at være rar.

sov godt

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Folketingspolitikere