Politisk korrekthed

Regimet ano 2050

img0591

Den 2 januar 2050, jorden var ikke gået under som dommedags profeterne ellers havde lovet, men ellers var der ikke meget tilbage at fejre. Der blev stadig diskuteret om global opvarmning var menneske skabt. Nej det var i virkeligheden fremgangen af lus, der stod bag sagde kritikkerne. Fakta var at vandstanden i havene var steget med over en meter og det så ikke ud til at det ville bive bedre. Samtidig var smoggen blevet så tæt at det kunne være svært at se statuerne af Helle Thorning Smith der var overalt i bybilledet. Demokratiet som man stadig kaldte det var gået til grunde tilbage i 2014, men manipulation først af exit pools, så fratog man medierne muligheden for at få aktindsigt i regeringens arbejde og derefter var det begyndt for alvor at gå ned af bakke. Politikkerne holdt fast på deres taburetter, ikke fordi de ville gøre noget godt for landet, men for at gøre noget godt for dem selv. Så havde det største forbryder syndikat i landet FFF ved hjælp af trusler og “Valg støtte” gennemtrumfet at samtlige firmaer i landet skulle betale beskyttelses penge. Regeringen var ligeglad så længe de blev støttet med midler. Efter at Enhedslisten tilbage i 2016 havde fået gennemtrumfet en opløsning af politi,hæren og domstolene og havde erstattet den med gamle kloge mænd var forbryderne gået helt amok og frem for at genetablere de gamle funktioner havde man etableret en paramilitær politistyrke til at sikre eliten. Efter den store ghetto krig i 2020 var det lykkedes bandene at slå sig sammen under en ledelse og Politiet patruljerede ikke længere i alle storbyerne. De rykkede generelt kun ud som pansret deling kun støttet af kinesiske føre løse droner.
Religiøs fanatisme havde i 2025 fået sit store gennembrud og organisationer som Fader Huset raiders, No drawings in newspapers og Thors disciples havde fået indført dødsstraf for at være homo seksuel. Sidney Lee gift med Amalie, havde i sin egenskab som kultur minister åbnet nytårs programmet Gay bassing hvor man hele året havde samlet alle vinderne af Reality programmerne som nu udstyret med bue og pil løb rundt i Boxen og så gjaldt det om at ramme så mange som muligt. Neger bøsser gav dobbelt point.
Nytår, den eneste dag på året hvor man måtte drikke og fyre stats solgt fyrværkeri af. Det var også dagen hvor man uanset ugedagen måtte spise kød. Han tog sig en gang imellem i at misunde de hjemløse der alle var blevet smidt ud på samsø omringet af marinen. Der gik rygter om at de var lykkedes med at få nogle landbrug op og stå og faktisk levede et fornuftigt liv. Lidt være så det til på de fedes ø Langeland hvor de ikke var mad nok. Tilgengæld kunne man på saltholm nogen gange se de deporterede rygere stå ved vandkanten og ryge på deres tørrede tang. Efter Programmet havde man delt årets Mogensen og Kristiansen pris ud til den bedste analyse af en ny lov bestemt af regimet.

Han tænkte tilbage på sin ungdom i 2014, hvor det ikke var lykkedes at sige fra.
Vinter OL i Rusland. Der havde ledt til at homo’er rettigheder langsomt var forsvundet
Exit pools der var blevet manipuleret med
3F fremfærd for folk uden overenskomst med dem
Politiets stigende ligegyldighed, og knappe ressourcer
Enhedslistens gennemførsel af deres parti program
Reality stjernernes indtog i politik
Efterretnings tjenestens indblanding i politik
Forbud på forbud, først rygere så fyrværkeri, siden spiritus og kød
Politisk korrekthed og religiøs fanatisme
Ytringsfriheden var blevet slettet og alle digtere henrettet.
og alt det andet som folk bare ikke gad at reagere på da de havde chancen.
Han forbandede den ligegyldighed der havde været, den forbandede jantelov der havde fået alle med en mening ned med nakken. Politik var blevet til et talkshow på de licens betalte kanaler DR 1-DR22 .

Han satte sig i sin have og kiggede på månen. Den var fuld i aften, han havde de samme planer, lidt godt fra han hjemmebrænderi i kælderen til aften skulle der til inden den tvungne nytårstale, der i dag strakte sig over 3 dage. Han kendte en gammel fisker der indimellem sejlede til Samsø, så de hjemløse handlede lidt kød så en bøf skulle det også blive til. Hvor længe han kunne blive ved med at gemme sig under radaren ved ikke at have internet og undgå at blive meldt ind til en af de mange whistleblower ordninger under PET vidste han ikke, men indtil da, ville han nyde den sidste rest af frihed han havde tilbage. Hans sidste tanke før han faldt om af druk var “forbandet være dem der var ligeglade og bare accepterede tingenes tilstand mens der var tid til at gøre noget”

Tja, sådan kan man jo også starte årets blog indlæg. Håber det er et tilfælde af at overdrivelse fremmer forståelsen. Ellers er der jo altid Sverige.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Politisk korrekthed