Hemmeligt nummer

Politisk korrekthed

DSC_0419_2Den gang jeg var ung, hvilket efterhånden ligger nogle år tilbage, der var politisk korrekthed ikke noget man gik så fandens meget op i. Det er gået over…… hvis man skal beskrive en person der ikke lige er en selv, så begynder den store stole leg om at bruge de rigtige ord.

Det der pisser mig mest af er at det er nogle personers misbrug af ord der gør dem “ikke stuerene”. Da jeg var barn var en neger, er person der kom fra Afrika, på lige fod med en asiat som er en der kommer fra Asien. Jeg vil i dag værge mig ved at bruge ordet neger som beskrivelse af en person, men ville nok bruge ordet mørk. Sort er jeg i tvivl om om det er ok i dagens politiske korrekthed.

Hvorfor overhoved referere til en persons hudfarve spørger den rundkreds siddende, kamillete drikkende, rosin spisende ekstremt korrekte radikale. (Se det var en fordom)

Hvis jeg skulle beskrive en rødhåret person, så ville jeg jo nok sige personen var rødhåret da det er en af de ting der får personen til at skille sig ud fra alle de andre. Ville føle mig omvendt politisk ukorrekt hvis jeg skulle beskrive en afrikaner og så undlod at fortælle at han var mørk. Er pænt sikker på at den jeg skulle beskrive det for ville blive noget forvirret og aldrig finde personen.

Jeg beskrives som caucasian og hvis jeg befandt mig i Cameron og nogen skulle beskrive mig ville det letteste nok være at sige jeg var hvid.

Men ak, ved at lade moralisterne tage magten og slå ned på alt der på nogen måde være beskrivelse af etnicitet, har vi skabt en masse ofre.
Ofre i den forstand, at jeg selv kunne kaste mig ind i de “halv skallede ofres sammenslutningen”, sammen med “de små fedes sammenslutning”.
Ved at lade dem der brugere ordene negativt bestemme, så skaber man en gruppe af “ofre” der har et sted at kanalisere alle verdens problemer hen. Både rigtige og indbildte.
Så alle problemer der eventuelt måtte være med et flertal af en etnisk gruppe af personer, kan ikke adresseres uden at Racist kortet kan trækkes, og alt derefter ryger ned i Bla bla racist skuffen.
Igen er vi tilbage der hvor andre tillægger mig deres motiver, og bevæggrunde.

Ville ønske at det ikke var ekstremisterne der satte standarten for hvad man kan og ikke kan sige og gøre. Kan være jeg ikke længere høre til det tavse flertal, der ikke forsøger at tilægge ord anden betydning end det som det oprindeligt havde. Kan være det er blevet et tavst mindretal.
Kan se på Facebook, nogle af de ting der bliver delt, efter min opfattelse ikke har andre budskaber end at der er et os og et dem. “Dem” oftest muslimer, er fundet den værst tænkelige person som man kun kan tage afstand fra, men budskabet er rettet mod befolknings gruppen.
Det er så med til at sætte tonen så man enten er racist, eller moralist.
Jeg kan ikke sige at jeg syntes det er bekymrende at en stigende gruppe af unge Somaliere bliver influeret af Al shabab og at der generelt er store problemer i kølvandet på misbrug af Kath uden at jeg derved har skåret alle Somaliere over en kam.
Jeg er også bekymret over de ofte stærkt troende “islamister ?” der tager til Syrien og kæmper.  uden at jeg tilægges racistisk motiver og bagtanker.

De rundkreds siddende rosin gnasker ville postulere at det her var folk af samme tro og hudfarve = racist.
Nope, din uoplyste tørrede vindrue elskende, cirkel forvirrede person. Har faktisk beskrevet to grupper af personer der ikke har samme tro (Ja der findes flere slags muslimer), eller hudfarve (Der er sku også nuancer i mørk farve).
Hvis rødhårede drog til Sverige for at løsrive Blekinge ville det også bekymre mig en del.

Men hvis man skal være politisk korrekt, så må man helst ikke beskrive de problemer der er. Hvilket efterlader brøleaberne på yderfløjene til at sætte standarten. hvorefter offer racist kortet kan trækkes og al substans forsvinder i os og dem retorik.

Så læg noget af den politiske korrekthed på hylden, beskriv det du ser, spørg også dig selv om der ligger et andet motiv bag og om du er objektiv.

Lad være med at tilægge mig dine opfattelser af virkeligheden. Hvis du er i tvivl om det jeg har skrevet, så spørg, og du skal få svar.

Lad være med at gemme dig bag “Alle andre” ,og specielt bag “De andre er værre”. Prøv egentligt bare at opføre dig ordentligt og lyt til din samvittighed.
Husk på at du er et individ og ikke en gruppering og selv det mindste ord kan sætte et varigt aftryk.

Når ja, god Jul, og nej, julemanden er ikke sort, han er hvid. Det har han altid været.

Gud derimod hun kan godt være neger.

2

  • HC

    En asiat kommer fra Asien. En afrikaner kommer fra Afrika!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Pathfinder

      Da jeg var barn var en neger en person fra Afrika, men kan godt følge din point, hvilket er med til at understrege min point. Det er fandens svært at være korrekt og der tilægges hurtigt motiver til ord, der ikke er intentionen.

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hemmeligt nummer