Fyrværkeriloven moralisternes sejrsgang

Århundredes konspirationsteori

2014-01-10 18.58.53Har gennem mit liv prøvet meget, men i dag fik jeg så en helt ny oplevelse. Jeg modtog et afslag på et debat indlæg sendt til politikken den 18-12-2013.

Se det var her jeg tænkte “a hvad for en fisk” Jeg har sku ikke skrevet til Politikken og har heller ikke være med underskriver. Med afslaget lå et håndskrevet brev med en opfordring til at Anders Fogh skulle komme tilbage i dansk politik. Må indrømme jeg ikke kan læse det hele da det tilsyneladende ud fra skriften er skrevet af en dame op i årene med en let rystende hånd.

Den adresse der er angivet er min gamle adresse ellers korrekt lidt mere bekymrende er det at der er underskrevet i mit navn. Ikke en der ligner, men alligevel.

Indlæget er som sådan ikke specielt kontroversielt nærmest en smule naivt, så hvad fanden er grunden til at sætte mig på som med underskriver ?

Damen der også står i brevet, er ikke en person jeg kan slå op så om hun er ophavs damen til brevet må blive “fisk”

Behovet for en medunderskriver forstår jeg heller ikke, forventer at hvis bare der er en der har skrevet under, så kan det tages med som debat indlæg hvis det ellers møder de kriterier som avisen nu har.

Kan heller ikke lige se linket til en slags Nigeria brev hvor der er et økonomisk formål.

Så er der kun konspirations teorier tilbage. Brevet er skrevet af en person der gennem den næste tid har iværksat en række foranstaltninger for at jeg kommer til at fremstå som en der ønsker at Anders Fogh erstatter Lykke Rasmussen og derigennem forsøger at presse mig til at afsløre Atlantis hemmelige lokation. Det er også muligt at gennem manipulation af ukendte kanaler er der nogen der ønsker at vide om jeg har en trampolin i baghaven.

Jeg modtager meget gerne kommentere og forslag til “‘What the fuck is going on”

Hvis jeg i øvrigt har ret i min antagelse, så findes Atlantis her:

http://da.wikipedia.org/wiki/Stargate_Atlantis

 Nærmere betegnet i Pegasus galaksen og ja jeg har en trampolin i baghaven.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fyrværkeriloven moralisternes sejrsgang