Beskyttelses penge

Mobning.. er det ok når det gælder vild med dans ?

DSC_0155_21

Hej  Alle,

Et lidt mindre, samfunds omvæltende emne for dagens “At tænke sig”.
Er mobning ok, når det nu gælder vild med dans ?
Er gud hjælpe mig ikke specielt vild med Dans, tror mit samlede seer tal på alle sæsoner løber op i 4-5 minutter, syntes det er kedeligt, kedeligt og pænt kedeligt. At medierne flyder over efter et afsnit med ham og hende i fare zonen mega drama, har ikke gjort min interesse større. Så grundliggende er det tale om nogle timers tv tid jeg enten bruger på en anden kanal, eller på at lave noget andet, lige som en masse andre mennesker. Det er ikke gået min næse forbi, at der er en del faste seer, som syntes konceptet er fantastisk, men hidtil har min holdning været dem om det.
Vild med dans, eller som jeg lidt forundret opdagede på facebook her forleden, VMD er ikke noget for mig.

Men…….. pludselig ind fra højre kom en Allan Simonsen, noget jeg selv først opdagede, da han allerede var blevet kontroversiel. Min indledende tanke var Ha ha, latterligt tv program, med mulighed for at mobbe lidt.

Indlednings vis tænkte jeg det ikke som mobning, men mere som lidt sjovt at drille alle de kedelige danse fans. Men det er vel grundliggende mobning ?
Kom så til at tænke på om er det egentligt ok, at så mange bevidst prøver at sabotere programmet ? Alright, der er bare tale om et tv program, men alligevel.

Men hvad med alle de personer som det virkelig betyder noget for, med 51 kanaler, kunne jeg vel gøre som jeg hidtil har gjort og så bare se noget andet. (Det er i øvrigt det jeg har valgt, har aldrig SMS’et på Alan)

Hvis man nu taget det højt op i helikopteren, så er det klassisk eksempel på mobning. Her er det ikke den rødhårede dreng eller Sci Fi nørden det går ud over. Men folk der holder af kedelige programmer, med halvkendte der danser. Alle os der føler os bedre end dem der ser VMD ser her en mulighed for at demonstrere det og vise at vi er hævet over den slags “underholdning”.

Men for fanden, hvs jeg skulle sabotere alle de programmer jeg ikke gad…… vil få pænt travlt, og når nu sendefalden og kanal mulighedderne er så mange. Ville det så ikke være bedre bare at se noget andet.

Ved ikke om mobning af TV seer ville kunne linkes direkte hen på mobning i skole og arbejds plads, men jeg må indrømme at det er en del af mit DNA, at slå ned på mobning, og tror jeg vil følge min mavefornemmelse her og så komme med følgende opfordring.

Lad nu dem der vil se programmet se det, og skift kanal frem for at Mobbe.  

PS: Ved ikke om Alan, kan danse, men ud fra de overskrifter jeg har set, tænker jeg at det kan han ikke. Hvis han kan danse, så glem dette blog indlæg, for så er jeg endnu mere på herrens mark inden for VMD end jeg trode.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Beskyttelses penge