Israel palæstina konflikten

Uagtsomt mandrab fuldt lovligt og på åben gade

IMG_0810

 

 

 

Så er det på tide jeg giver lyd fra mig igen. Har haft en selvvalgt pause fra skriverriget men er nu klar til at komme med mine indspark omkring de forhold og måder vi vælger at indrette os på som samfund.

Uagtsomt mandrab… Lyder voldsomt og så lovligt, men lad mig prøve at forklare min tanke.

Et menneske i danmark lever igennemsnit 75 år ca. hvilket svare til 39.420.000 minutter. Lad os samtidig antage at en bilist i københavn spilder 20 minutter om dagen på kø på grund af ufattelig dårligt udført og markeret vejarbejde og trafik omlægninger. Det svare til 4620 minutter om året. Hvis så vi samtidig antager der er ca 300000 mennesker der køre i bil i københavn omegn svare det til 1.386.000.ooo minutter spildt om året. Eller 3,5 menneske liv om året. Prøv for sjov at forstille dig at du regner ud hvor mange det er på lands plan 5 ? 10 ?.

Så derfor de mindre bemidlede personer der giver tilladelser, opsætning af og andet vedrørende vejarbejde er i virkeligheden igang med at slå dig ihjel langsomt.

Skulle lige være et firma som tilsatte et kemisk stof til et produkt der slog 5-10 mennesker ihjel om året, så var de sku nok røget i spjældet.

Hvis jeg så ikke bare skulle gå rundt og være indigineret over den manglende professionalisme og forståelse for andre menneskers liv og rent faktisk komme med et løsnings forslag istedet. Ville jeg forslå man indførte en omkostning for at udføre vejarbejde baseret på hvor mange mennesker man rører og i hvilket omfang. Både hos kommunen og hos det firma der udfører selve vejarbejdet. Det ville give et incitament hos begge parter for at udføre deres arbejde på tidspunkter og på en måde så det berørte folk mindst muligt. Frem for i dag hvor jeg er af den opfattelse at den person som ikke er klog nok til at grave et hul med en spade får tjansen med at lettere henkaste vejskilte som vinden lige vælger at blæse den dag.

Har oplevet at køre hjem fra mit arbejde og på vejen finde 25 steder hvor der udførtes arbejde som havde indflydelse på min kørsel. Samtidig kører jeg ned af diverse villa veje for at undgå de værste kø’er da ensretninger og dårligt designet lyskryds lukkede veje (nørrebrogade) umuliggøre at man køre af de store veje hvis man vil overleve. Man kan vel postulere og lave en argument for at jeg  benytter mig af min nødret hvis jeg vælger at køre af små veje og eventuelt kører over for gult eller for stærkt. Nogen forsøger at slå mig ihjel (ganske vist langsomt ) så forsøger bare at stikke af fra mine drabsmænd

Så et opråb til de københavnske politikere:

I må ikke slå os ihjel. Heller ikke langsomt

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Israel palæstina konflikten