Århundredes konspirationsteori

Politikerlede

DSCF12401Sad i går og fulgte med i den sidste time af HTS samråd omkring Christiania Gate. Det sammen summede for mig essensen af hvorfor jeg har politikker lede.

Det ene ben på leden er evnen til ikke at ville svare på de spørgsmål der bliver stillet. Uanset hvor ofte og på hvilke måder det bliver stillet på. Syntes det er beskæmmende at opleve at politikere fra alle partier er mere interesseret i at få det af spin doktoren forberedte budskab ud. Alle kan høre hvad der sker, men det har ingen konsekvenser.

Det andet ben af leden ligger på spørgeren. Der bliver spurgt igen og igen omkring de samme ting, det går primært ud på at fange svaren på et forkert ben. Der bliver boret ind i den mindste detalje. Miskreditering lader til at være det som det går mest ud på, det nærmer sig i stigende grad Reality TV . Den eneste forskel er at man kun kan stemme idioter hjem en gang ca hvert 4 år.

Det tredje ben er arrogance. Arrogance over for mig, lader til at ingen syntes jeg er intelligent nok til at gennemskue hvad HTS vs oppositionen har gang i. HTS, svare ikke kategorisk da det formentligt ville være t lyve igen, og det dur ikke. Oppositionen går efter at få rodet HTS ind i noget snavs. Snavs som formentligt er tilstede, men som egentligt ikke er så fantastisk beskidt.

Alle spiller deres part i skuespillet, HTS som den forfulgte uskyldighed. Oppositionen som de regelrette moralske forkæmpere for demokratiet. Enhedslisten som de “rigtige” mennesker der er for gode til den slags snavs, men som samtidig stor sælger ud af deres integritet ved ikke at stå ved deres egen påduttede ansvar som de ypperste moralister. Hvis de havde været konsekvente, så havde SF formand ikke været minister og HTS havde udskrevet valg. Anne Bostrup, skal lige ledes være glade for liste Ø ikke er så hellige som de selv går og forstiller sig.

Fik skrevet på twitter at jeg godt kunne se hvor politikerleden kom fra, og straks er der en der svare, hvad med Skatte sagen. Hvortil jeg måtte svare Politikerlede, nævnte ikke lede mod HTS, læg ord i din egen mund ikke i min. Lader til at det kun er muligt at være rød eller blå her i landet, man kan ikke bare stå og kigge på systemet og syntes det er ved at blive for meget.

Tænk hvis der var politiker der sagde noget klogt, og de begyndte at arbejde sammen for at få landet frem mod det bedste det kunne blive. Tænk hvis de ikke alle arbejde hen mod det næste Ø råd.

Tror det bedste der kunne ske var at folketinget fok indført at man max måtte være der i 8 eller 12 år. Så der kom en udskiftning. At der var en instans der kunne nedsætte en undersøgelses domstol der kunne komme til bunds i de sager hvor der er urent trav.

Konkredt omkring Christiania sagen.
PET, at en efterretningstjeneste blander sig i det demokratiske arbejde og forsøger at forhindre en folkevalgt politikker i at passe sit arbejde, det er galt på så mange punkter at det ikke kan beskrives. Må aldrig ske·

Bødskov, med mindre det var ham der beordrede PET til at blande sig i demokratiet, og det har jeg trods alt ikke fantasi til. Så har han i værste fald været en gigant klovn. Man må ikke lyve for folketinget. Men hvis det bare var for ikke at komme til at sige noget der kunne skabe problemer i politiets arbejde, så er han en klovn og en idiot, men ikke mere.

Bostrup, Tænker her en nyttig idiot. Burde måske have fortalt Bødskov, at det ikke sådan er ok at lyve og at man må formode at medlemmerne af retsudvalget kan modtage hemmelige indformationer.

HTS, Har været klar over tidligt i forløbet end hun egentligt vil indrømme at der har været urent trav med i spillet. Men at hendes tilsynspligt og om hun skulle have boret dybere, og om hun er viklet ind i Bødskovs tosserier, kan jeg ikke gennemskue, men i værste fald, så har hun også ageret som en idiot, går den så går den.

Den egentlige synder bag min lede, det er pressen. Den går benhårdt efter at få en historie uanset om den er der eller ej. Går efter at få skabt splid, at få kommentarer på alt. Det skaber vores realty politikere der altid stiller op til pressen som nyttige idioter og som kun tænker på det næste Ø råd. Alt imens vore dages sladretasker parret med spåkoner AKA Politiske kommentatore står og forudsiger hvad der sker som det næste.

Hvis ledelsen i et privat firma brugte uger/måneder på at diskutere om nogen har talt usandt og om der var nogen der vidste det, og vi taler her om noget der ikke er lands skadelig virksomhed, men en dæk historie for at gøre politiets arbejde lettere.
Så ville firmaet gå konkurs, med et brag.

Men det er Demokrati, syntes bare det nærmer sig en udsendelse på TV3, parret med Big brother, kaldet Idiokrati. Lad mig for fanden få noget lederskab på bordet, og lid mindre leflen for vælgerne.

Ta den.

1

  • Pia

    Jeg deler din politikerlede, har lidt af samme i årevis (bli’r værre m. årene) og længe ment det danske system (kald det Grundloven) er dømt til udskiftning til en styreform tilpasset dagens Danmark og alle spindoktorer og embedsmænd udskiftes med et kompetenceudvalg som en slags bestyrelse for regeringen, med mandat til at fyre en politiker hvis flest stemmer for det, og som de få politikere (for der behøver ikke være uden en fjerdedel af hvad vi har i dag) kan trække på og rådføre sig med. Indføre et målbart system til politikere og rammer for, hvor længe nogen må være aktiv i den nye regeringsform – max. 4 år og kun længere hvis de har levet op til deres mål som skal defineres fra start og følges op på – nøjagtig ligesom alle andre lønmodtagere. Og så skal de store pensioner til politikere, de mange ekstra ydelser og goder (betaling af deres børns uddannelse mv.) afskaffes. En politiker skal være at betragtet som en ansat og måles og vurderes jævnligt om han/hun er sin løn værd, og ellers er det ud, evt. kunne stemmes ud af det nye Kompetenceudvalg som skal bestå af dygtige folk fra erhvervslivet med erfaring som lønmodtager og med livserfaring på godt og ondt, folk som Lars Rebien Sørensen og Asger Aamund og deres kaliber. Så ville det kun være de som virkelig ønsker og gider gøre en forskel for et bedre Danmark som var i regeringen og de ville blive nød til at tage det seriøst og ikke lege ‘Kejserens nye klæder’ som det er i dag (efter min mening – man er jo rent til grin hvis man gider sætte sit X ved nogen af dem) – og de ville kun sidde der så længe de gjorde en forskel og noget som førte Danmark i den rigtige retning – og ryge ud hvis de graver vores grav som det foregår i dag – de har snart ødelagt det som engang (for 40-50 år siden) var et godt land for alle at være i.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Århundredes konspirationsteori