Mobning.. er det ok når det gælder vild med dans ?

In the footstep of heroes

YGNG

Dem der er gået foran dig og som har banet vejen.

Demokrati, og frie valg er noget vi taget 100 % for givet i Danmark. Men sådan har det ikke altid været, og sådan er det bestemt ikke i hele verden. nedenstående er et lille udpluk af danskere, der gennem åerne har betalt den højeste pris i forsvaret for demokrati. Både i Danmark og andre steder i verden.

Ww2
Henning Andersen 1917 – 1944
Erik Crone 1919 – 1945
Marius Fiil 1893 – 1944
UN
Claus Gamborg 1972 – 1995
Robin Bargholz 1973 – 1995

Mohamed Bouazizi xxxx – 2010 En tunesisk grønthandler der i protest over politiets behandling satte ild til sig selv og derigennem blev katalysator for de første spæde skridt mod demokrati i mellemøsten. Den studerende hvis navn jeg ikke har kunne finde der stillede sig foran kampvogne på den himmelske fredsplads. Boris Jeltsin der animerede de russiske soldater der blev sendt ud for at genoprette kontrollen. Mange har rundt om i verden risikeret liv og lemmer , for at være frie og for at kunne afholde frie valg.

In the footstep of heroes, Er efter min ydmyge mening den vej du følger når du går ned og stemmer, ved kommunalvalget, Regions valget og lands valget. Det har ikke altid været en ret, det vil ikke altid være en ret. Mange taler om at det er en pligt, men når man er fri og har valget, tror jeg at ret, er det korrekte ord. Husk at der før dig har været modstands folk der blev dræbt for at du igen kunne være fri. Der er udsendte soldater der har været med til at skabe demokrati under FN ude i verden der ikke kom hjem igen.
Er lige glad med hvor du sætter dit kryds, eller om du overhoved vil sætte et kryds. Men mød op og følg i fodsporene på dem der er gået foran og har banet vejen for dig så du har muligheden.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mobning.. er det ok når det gælder vild med dans ?