Camp Pleso

Forbuds Sve… Danmark

DSC_0632_2

Vi taler tit i Danmark omkring forbuds Sverige hvor de ikke må noget som helst. Har sommer hus i Sverige, og er nået frem til at det eneste forbud, de har som vi ikke matcher og overbyder er købe sex og alkohol.
Så lige en artikkel om at nu skulle fyrværkeri loven muligvis laves om fra brug fra 1 dec til 5 januar, til at nu måtte man kun fyre af i 6 dage om året den 27 Dec til 1 Jan tror jeg det var.
Det har været til afstemning på Dr nyheder og alle der skrev var mere eller mindre enige om at det varen god ide. De brugte det ikke og det var synd for katten.

Det fik mig til at tænke lidt.

Er det ikke efterhånden sådan at hvis det ikke er noget som “jeg” gør eller vil, så skal det være forbudt. Syntes efterhånden vi har en “Det er også for galt” lovgivning og hvis loven ikke er dækkende så burde den sku være det.
Har ikke noget specielt forhold til at fyre fyrværkeri af i marts, men hvor anal kan lovgivningen efterhånden blive.
Føler næsten det er min frihed der bliver angrebet, jeg må ikke gå ud i min have og fyre en fontaine af, hvem kan det dog irritere ? Mener knald fyrværkeri er ulovligt, hvilket giver mening, da man forhindre at folk får sprunget deres hånd i stykker, men at noget kun er lovligt på de af regeringen fastsatte datoer  det er sku da starten på enden.
Hvad er det næste, kun spise kød om søndagen ?

Syntes jeg oplever det mere og mere, ryge loven er lidt en gråzone, da det er skadeligt for andre, men lidt det samme.
Kan ikke lade være med at blive lidt bekymret, når lovgivningen begynder at være moralisternes lange arm. Du skal helst tænke og gøre som vi syntes, det er bedst for dig :-), og ellers så er der bøde, fængsel og deportation :-).

Tænker at der er nogen der sidder og tænker “det er jo bare fyrværkeri slap dog lidt af”. Til det vil jeg sige at for dig er fyrværkeri ikke noget specielt, men hvis nu det var det for mig, det var en del af mit udtryk hvad så ?
Jeg er fløjtene lige glad med Rødvin, så lad os i stedet indføre at det kun må drikkes i februar i 9 dage, 10 når der er skudår. Det er skadeligt risikere at du bliver alkoholiker. Du skal helst tænke og gøre som vi syntes, det er bedst for dig :-), og ellers så er der bøde, fængsel og deportation :-).

Staten skal ikke lovgive om alt, og blande sig i alt. Kan finde et par film hvor det er sket, og det ender altid med at helten får væltet staten. kan man jo tænke lidt over.

Hvad med at indføre moral og hensyntagen frem for at forsøge at lovgive om alt ?

Et andet sted hvor lovgivningen er håbløs, er narkotika lovgivningen. Med en lovgivning der ikke virker og aldrig vil komme til at virke, får man skabt grobund for bander, rocker klubber osv, man får kriminaliseret socialt udsatte der er tvunget ud i at begå kriminalitet for at få det næste fix. Samtidig bruger man vel ca 50 % af politiets tid. Alt sammen med en lovgivning som ikke virker. folk der mener den har en effekt… hvor mange minutter fra jeg vil have stoffer til jeg har stoffer tror du at der går ? Man får smidt nogen i spjældet, men ca 30 sekunder efter de er anholdt, så har en anden taget deres plads.
come on….. det virker ikke så gør dog noget.

Der er den mulighed at man gjorde det lovligt for folk at fuckke deres liv op hvis det var det de havde lyst til. Nok ikke noget der kunne komme igennem.

Men hvis man så gerne vil det til livs, så tænker jeg at hvis det kostede 6 måneder i spjældet hvis man var påvirket af stoffer, så ville problemet nok blive markant mindre relativt hurtigt. Så kunne alle dem der allerede var så langt ude at de ikke bare kunne stoppe, komme i behandling i fængslet og alle de penge som samfundet sparede ved mindre kriminalitet, kunne kanaliseres hen til at hjælpe staklerne.

Kan være det bare er mig der gerne vil værne om det selvstændigt tænkende menneske, men overvågning lovgivning forbud. Godt at sverige er der og gerne tager mod flygtninge , så har jeg da en chance hvis det en dag skulle løbe helt løbsk.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Camp Pleso