Os VS Dem

Beskyttelses penge

DSC_0446

Hej igen.

En lidt mere alvorlig sag jeg gerne vil tage fat på her.

Jeg har en ven der har en restauration inde i det indre København. Han har lavet en aftale med Securitas om at de skal stå for de aftaler der er omkring restaurationen. Det er i midlertidig faldet en Rockerklub for brystet, da de gerne ville stå for “aftalen”. Min ven har sagt nej, og pludselig har han store problemer med at folk bliver “overtalt” til ikke at komme der mere, leverandører bliver hindret i af aflevere deres vare og “venligt” henvist til at det vidst er bedre de ikke kommer der mere, da udfordringerne kan sprede sig til deres virksomhed også. Min ven har henvendt sig til politiet, men eftersom det ikke er ulovligt at “læne” sig op af kunder og leverandører kan de ikke gøre noget.
Hvad fanden skal man så stille op ? Skal man give efter for presset, eller skal man prøve at stå imod. Min ven vakler, mellem retten til selv at bestemme og mafia metoderne.

Prøver her lige at lave en lille trylle kunst med teksten, der hedder søg og erstat.

Søger efter “Securitas” og erstatter med Kristlig fagbevægelse.
Søger efter “Rocker klub” og erstatter med 3F

Jeg har en ven der har en restauration inde i det indre København. Han har lavet en aftale med Kristelig fagbevægelse om at de skal stå for de aftaler der er omkring restaurationen. Det er i midlertidig faldet 3F for brystet, da de gerne ville stå for “aftalen”. Min ven har sagt nej, og pludselig har han store problemer med at folk bliver “overtalt” til ikke at komme der mere, leverandører bliver hindret i af aflevere deres vare og “venligt” henvist til at det vidst er bedre de ikke kommer der mere, da udfordringerne kan sprede sig til deres virksomhed også. Min ven har henvendt sig til politiet, men eftersom det ikke er ulovligt at “læne” sig op af kunder og leverandører kan de ikke gøre noget.
Hvad fanden skal man så stille op ? Skal man give efter for presset, eller skal man prøve at stå imod. Min ven vakler, mellem retten til selv at bestemme og mafia metoderne.

Kan for min død ikke acceptere at man i dagens Danmark, lovligt skal kunne “presses” til at handle med en aktør. Hvis man overholder loven, og har indgået en overenskomst med en fagforening, skal en anden forening fandme ikke komme med rocker metoder og tvinge deres egen overenskomst igennem. Hvis overenskomsten der er indgået er så ringe, står det frit de ansatte for at stoppe.

Er som sådan ikke i mod at man kæmper for sine medlemmers rettigheder, men er imod monopol og bølle metoder. Kunne være man istedet skulle kunne komme med et produkt der for arbejdsgiveren var så attraktivt at man valgte ens egen fagforening.

Det samme gør sig gældende for den enkelte medarbejder. At tvinge folk til at skulle være medlem i en fagforening for at arbejde et sted, er på mig et voldsomt indgreb på den personlige frihed. Hvis du skal arbejde her, skal du være med til at støtte 3F og derigennem Socialdemokratiet. Være medlem af vores klub, ellers nedlægger vi arbejdet. Velkommen til.

Prøv en gang at søg og erstat Socialdemokratiet ud med Ny Nazister og så se hvor horribelt et krav det pludseligt er.

Går ind for det enkelte menneske og virksomheds ret til selv at bestemme hvordan man vil være organiseret. Tvang er meget sjældent en vej, som giver lykke, så er guleroden at fortrække. Jeg vil fandme ikke tvinges til at men noget, være medlem af noget eller til at holde min kæft.

Det hedder ytringsfrihed og retten til det frie valg. Tror egentligt det også hedder menneske rettighedder.

I dette indlæg er det ikke utænkeligt at min personlig holdning skinner igennem.
Lad være med at repræsentere mig, med mindre jeg beder om det.
Lad være med at tage mig til indtægt for dine holdninger.
Hvis du tror du ved bedre så overtal mig, lad være med at prøve at tvinge mig, og blive overrasket over at jeg kæmper i mod.
Rør ved min frihed, og forvent jeg kommer efter dig med alt hvad jeg har.

PS, min ven er en fiktiv person.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Os VS Dem