Begyndelsen

Intet nyt fra vest fronten

Har stadig ikke hørt fra de læger jeg har kontaktet, er i stedet i gang med at prøve at finde et høreværn der blokere alle høje lyde for ikke at provokere tinitussen. Har fundet nogle hos simens der lader til at være et smarte, lader samtale passere men blokere for alle høje lyde. Koster sikkert en bondegård, men sådan er livet ved tinnitus fronten.

Har fundet ud af at massage kan give en lille lindring, specielt hvis man massere tindingerne. Men heller ikke det er en mirakel kur, har lidt min veninde mistænkt for at masssagen er rar, så hjælper det lidt ;o)

Har fået læst at antidepressive i nogen tilfælde kan hjælpe, og er nået frem til en tese.

Der er ikke kun to former for tinnitus. Der er ufattelig mange. Når man ser hvad der har hjulpet for den ene, men ikke har gjort en skid for den anden, kan jeg ikke lade være med at tænke at der må være forskellige årsager. Alt fra forhøjet blodtryk, til bøjede fimre hår. Tror dog stadig at det oftest er symptom behandling af de omkring liggende faktorer der giver lindringen. Hvis man mindsker stress, eller sænker blodtrykket osv.

Igen kunne det sku være rart hvis der var nogen der rent faktisk havde en ide om hvad de lavede der undersøgte området.

Overgivelse er ikke en del af vores ordbog.

Hang in there.

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Begyndelsen