Bella Sky Gate

Den 4 statsmagt

ULMOKommer nok til at lyde lidt konspiratorisk i dette indlæg. I bedste fald er vi efter min mening ude i at en stor del af pressen er inkompetente nyttige idioter, i værste tilfælde nogle mennesker med en plan.

Har været forundret over nogle af de historier der har været breaket og sammen fald af tidspunkter. Specielt sagerne omkring Lars Lykke har undret mig en del. Hvis man er i stand til at lægge afstand til personlige holdninger til politik og til den involverede person, er der nogle ting der springer i øjnene.

Vil godt med det samme sige at dette er ikke et forsvar for Lars Lykke, og hvis du er fast besluttet på om han er helt eller skurk, så er din tid brugt bedre et andet sted.

Begge sager som jeg har kigget på 3GI og den såkaldte billags sag, renset totalt for sensations pressen drejer sig som jeg har opfattet det om følgende.

1. Manden rejser efter reglerne rundt i verden, dyrt ja men efter reglerne. Så er der noget med en datter, som jeg ikke har helt styr på.

2. Venstre betaler for tøj til deres midterms skiftende statsminister, af egen kasse for at han skal have nok tøj til at udfylde rollen.

Det billede som jeg er blevet efterladt ved at læse aviserne og se tv, er at manden har stjålet af kassen, er skatte snyder og direkte er uvederhæftig.

Den samlede 4 statsmagt kaster sig frådende over de små lunser kød der er på en historie, som i den grad mangler substans. Der opfordres ja nærmest stilles krav om at der skal forlige en revisor erklæring. Alle er med på vognen der er skabt en lynch stemning nu må han ned med nakken, den slemme mand.

Timingen…. Begge “historier ?” breaker lige før et kommunal valg og et Europa-Parlaments valg.

Hele skuespillet afsluttes med lange tv transmissioner mens selvudnævnte spåkoner erklære at netop de har fundet de vise sten og at Lars går af.

Kan ikke lade være med at tænke over hvem gavner det, hvem opnår hvad ved  at halv sande historier falder sammen med valg.

Pressen har ret til at støtte en kandidat frem for en anden, de har ret til i min optik at føre politisk propaganda. Men syntes egentligt at det ville klæde dem at vedgå at det er det de gør.

Så sidder en Poul Madsen på EB og er skabs socialist ? Eller er han bare en nyttig idiot.

Eller endnu være laver de historier som de gemmer til de kan skade demokratiet mest muligt, for at tjene flere penge ?

Har også undret mig en del over at Mortens Messerschmidt one liner “genindfør grænse bomme” bare har fået lov til at sejle hen over nyheds fladen og sociale medier uden at blive kigget på. Man skal jo ikke være et geni hvis man ikke kan gætte at holdningen omkring grænse bomme er en mod EU ting.

At der ikke er nogen journalister der har fået den ide, at tage one lineren og analyseret den og skudt den til jorden med et hult drøn fatter jeg ikke. Tænker at en af de bedst og mest bevogtede grænser i verden mellem USA og Mexico jo ikke har kunnet dæmme op for ilegale indvandre og smugling, så vil en bom med en (sagt i respekt) sølle told betjent i Kruså nok heller ikke kunne stoppe alle de grænse overskridende kriminelle.

Men igen hvem beslutter hvilke historier der skal breake, undersøges, timingen og hvad har de af interesser ?

Oplever at tabloid pressen …….. i dag i store træk er et dækkende udtryk for alle medier.

Det er paradise hotel journalistik uden indhold uden at forholde sig til virkeligheden.

Den 4 stats magt er enten en flok nyttige idioter, eller nogle mennesker med en plan. De er efter min mening i hvert fald ikke upartiske rapportere af faktiske forhold.

Bare udtrykket “en vinkel på en historie” siger næsten det hele.

Så min opfordring til alle er at træd et skridt tilbage nå nu det næste gang breaker at HTS, har haft er forhold til en anden mand, at Morten Messerschmidt er skabs nazist eller noget helt tredje. Træd et skridt tilbage og tænk, hvem gavner dette, inden du hopper med på galejen af “det er for glat” medløbere.

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bella Sky Gate